Even voorstellen..!

 

Blackstone Interior Design is de ontwerpstudio van Kim Blackstone (1980). Ik ontwerp op maat gemaakte creatieve interieurplannen voor particulieren, hoteliers, makelaars en projectontwikkelaars. Van interieurconcept tot het volledige projectmanagement en alles daar tussenin.

Naast mijn grote passie voor interieur en design, houd ik van reizen. Mijn reiservaring draagt bij aan een breed begrip van verschillende culturen en hun interieurstijlen.

Als ik mijn eigen stijl zou moeten omschrijven, zou dat in de volgende sleutelwoorden zijn: High-end, hotelchique, klassiek en toch modern, elegant, speels, drama en karakter.

Bovendien vind ik de toepassing van verlichting erg belangrijk, het kan een interieur maken of breken. Evenals de toepassing van kleur, het brengt verfijning en finesse aan in een interieur. Daarnaast kan ik erg enthousiast worden over behang. Het kan een wow-factor genereren, dat een interieur soms mist.

Ik luister aandachtig naar uw ideeën en woonwensen en vertaal deze naar een persoonlijk interieur plan dat het verschil maakt.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!