Werkwijze

 

Kennismaking:

Ik begin altijd met een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek – bij voorkeur op de locatie waar het om draait – om elkaar beter te leren kennen en uitvoerig uw wensen, ideeën en en persoonlijke voorkeuren te bespreken. Mijn werkzaamheden kunnen uit veel verschillende segmenten bestaan en ik zal deze met een indicatie van de tarieven tijdens dit gesprek met u doornemen. Aan de hand van ons gesprek stel ik een offerte op en bij goedkeuring ga ik aan de slag.

Interieurontwerp:

In deze fase ontwerp ik de ruimte op schaal in 2D of 3D naargelang uw wens. Ik maak diverse indelingsplannen die ik tussentijds met jullie zal delen. Tijdens dit proces kunt u mij voorzien van uw persoonlijke voorkeuren, wat ik implementeer in het eindontwerp. Daarnaast neem ik in deze fase kleur- en materiaaladvies mee en kan ik een verlichtingsplan aanleveren.

Daarnaast kan ik – om een stukje stress weg te nemen – samen met jullie gedurende één dag, grotendeels de aankoop van het meubilair verzorgen, middels een shoppingdag op locatie.  

Projectmanagement:

Gedurende het gehele proces – vanaf het moment van aankoop tot het moment van oplevering – sta ik klaar om het project te begeleiden. Dit in samenwerking met jullie eigen aannemer en/of  andere uitvoerende partijen, om tot de voltooiing van een op hoog niveau gerenoveerd, perfect afgewerkt en tot in detail ingericht en gebruiksklaar huis, kantoor of horecagelegenheid te komen.

Styling:

Nadat de werkzaamheden bij u thuis uitgevoerd zijn en de meubels aangeschaft zijn, kom ik bij u langs om de styling van de ruimte tot in perfectie af te ronden. Het eindontwerp wordt werkelijkheid.

Heeft u vragen of wilt u inhoudelijk nog meer weten over mijn werkwijze, neem dan gerust contact met mij op.