Werkwijze

 

Kennismaking:

Ik begin altijd met een vrijblijvend oriënterend kennismakingsgesprek – bij voorkeur op de locatie waar het om draait – om elkaar beter te leren kennen en uitvoerig uw wensen, ideeën en en persoonlijke voorkeuren te bespreken. Tevens zal ik foto’s maken en de maten opnemen van de ruimte(s). Mijn werkzaamheden kunnen uit veel verschillende segmenten bestaan en ik zal deze met bijbehorende tarieven tijdens dit gesprek met u doornemen.

Ons gesprek zet ik naderhand om in een helder geformuleerd plan en bij goedkeuring gaan wij aan de slag.

Onderstaand mijn standaard werkwijze. Uiteraard kunt u naar gelang uw eigen wensen er elementen uithalen.  

 

Basisplan:

Om wat meer te weten te komen over uw smaak en stijl, vraag ik u om één of meerdere sfeerbeelden aan te leveren. Die beelden vormen het uitgangspunt voor het ontwerp. Ik zal hierop voortborduren en ik breng van daaruit een kleuradvies uit. De kleurkaart geeft u handvatten voor de sfeer van een ruimte.

 

Interieurontwerp:

In deze fase ontwerp ik de ruimte op schaal in 2D. Ik maak diverse schetsen en het uiteindelijke ontwerp zet ik om in een of 3D ontwerp van de ruimte. Het kleuradvies en tevens een meubel en verlichtingsplan worden hierin meegenomen. Daarnaast kan ik – indien gewenst – tevens de aanschaf en levering van het meubilair verzorgen.  

 

Styling:

Nadat de werkzaamheden bij u thuis uitgevoerd en de meubels aangeschaft zijn, kom ik om de styling van de ruimte tot in perfectie af te ronden. De 3D tekening wordt werkelijkheid.

 

Renovatie:

Uiteraard kan ik tevens de renovatie van een ruimte/object voor u plannen, mocht u de contacten niet hebben of gewoonweg de coördinatie hiervan uit handen willen geven, dan sta ik voor u klaar om u daarbij te assisteren.

 

Projectmanagement:

Gedurende het gehele proces – vanaf het moment van aankoop tot het moment van oplevering – sta ik klaar om het project te begeleiden tot de voltooiing van een op hoog niveau gerenoveerd, perfect afgewerkt en tot in detail ingericht en gebruiksklaar huis, kantoor of horecagelegenheid.