Projectmanagement

Mocht u de tijd niet hebben, of alles uit handen willen geven voor de realisatie van uw vastgoed project, dan bied ik de oplossing in het verzorgen en coördineren van de totaalinrichting van uw onroerend goed. Gedurende het gehele proces – vanaf het moment van aankoop tot het moment van oplevering – sta ik klaar om het project te begeleiden tot de voltooiing van een op hoog niveau gerenoveerd, perfect afgewerkt en tot in detail ingericht en gebruiksklaar huis, kantoor of horecagelegenheid.

Door mijn vele contacten en ervaring in vastgoedontwikkeling en waardevolle expertise in interieurontwerp en -styling, sta ik voor u klaar als u op zoek bent naar een betrouwbare en bekwame partner in vastgoedontwikkeling. Of het nu gaat om onroerend goed dat verhuurd wordt, of dat het om uw privé eigendom gaat, voor alles is een passend ontwerp te bedenken.

Op dit moment ben ik vooral werkzaam in de regio van Den Haag en Amsterdam. Mocht u echter ergens anders een project hebben, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.