Even voorstellen..!

Blackstone Interior Design is de ontwerpstudio van Kim Blackstone (1980). Ik ontwerp op maat gemaakte creatieve interieurplannen voor particulieren, hoteliers, makelaars en projectontwikkelaars. Van interieurconcept tot het volledige projectmanagement en alles daar tussenin.

Naast mijn grote passie voor interieur en design, hou ik van reizen. Vóór de start van mijn eigen ontwerpbureau reisde ik op professioneel niveau. Mijn reiservaring draagt bij aan een breed begrip van verschillende culturen en hun vereisten. Tijdens mijn reizen heb ik een grote voorraad artefacten verworven die ik kan gebruiken om een interieur zijn internationale allure te geven.

Als ik mijn eigen stijl zou moeten omschrijven, zou dat in de volgende sleutelwoorden zijn:

High-end, klassiek en toch modern, luxueus, elegant, speels, verfijnd en volwassen.

Bovendien vind ik de toepassing van verlichting erg belangrijk, het kan een interieur maken of breken. Evenals de toepassing van kleur, het brengt verfijning en finesse aan in een interieur. Daarnaast kan ik erg enthousiast worden over behang. Het kan een wow-factor genereren, dat een interieur soms mist.

Ik luister aandachtig naar uw ideeën en woonwensen en vertaal deze naar een persoonlijk interieur plan dat het verschil maakt.

Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!